Alppilajit

3.2.2018 – 3.2.2018

Tahko

5 ilmoittautunutta

Ilmoittaudu!

Suomen mestaruuksia ratkotaan alppilajeissa Tahkon upeissa rinteissä.

Kisamuotona suurpujottelu ja lajeina: Pujottelu sukset / lauta /  telemark

Sarjat:

Pujottelu suksilla: Naisten ja miesten kilpasarjat: Lasketaan SSF:n mukaisilla välineillä (SkiSport Finland). Rentosarja/mixed: Välineet eivät tarkasti määriteltyjä, mutta kuitenkin normaalit laskuvälineet.

Pujottelu laudalla:

Naisten ja miesten kilpasarjat: Lasketaan SSF:n mukaisilla välineillä (SkiSport Finland). Rentosarja/mixed: Välineet eivät tarkasti määriteltyjä, mutta kuitenkin normaalit laskuvälineet.

Pujottelu telemarkeilla:

Naisten ja miesten kilpasarjat: Lasketaan SSF:n mukaisilla välineillä (SkiSport Finland).

Rentosarja/mixed: Välineet eivät tarkasti määriteltyjä, mutta kuitenkin normaalit laskuvälineet.

Kisamuoto: Kilpailussa on kaksi kierrosta, joiden yhteisaika ratkaisee voittajan.

Rinne: Iso-Tahko

Rataan tutustuminen klo 11.00
Kisalaskut klo 12.00


Osallistumismaksulla saat paikan kisaan ja olet vakuutettu loukkaantumisten varalta.


Osallistumismaksut:
Kilpasarja (miehet, naiset) ja rentosarja:
Ilmoittautuminen 31.1.2018 mennessä:  30€/kisailija

 

Maksuohjeet:

Saaja: Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry

Tilinumero: IBAN FI24 2001 1800 2619 79

SWIFT: NDEAFIHH

VIITE: 1371

 

Huom! Jos osallistumismaksun maksajan on eri kuin yhteyshenkilö tai jos maksu maksetaan esim. seuran tililtä, tulee siitä ilmoittaa maililla: markku.rantahalvari@oll.fi

 

 

OSM-kisojen yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa Tahkofest –opiskelijatalvitapahtuma 2.- 4.2.2018! Tahkofest 2018 on opiskelijoiden oma viikonloppu Tahkon upeissa maisemissa:

OSM-kisojen lisäksi tarjolla on erilaisia aktiviteetteja mm. kelkkasafari, lumikenkäilyä, laskettelua, Tahkon talvitaistelu ja Pehkun After Ski.

Lauantai-iltana jälkipelit Tahkolla Piazzassa. Piazzassa esiintyy Stig. Viikonlopun aikana ei siis varmasti aktiviteetit lopu!


Kuljetukset hoituvat kätevästi Onnibussilla. Helsingistä ja Turusta suorat linjat Tahkolle. Majoitukseen on varattu Tahkolta isoista kimppamökeistä sinkkuhuoneisiin. Kuljetus-, majoitus-, ruoka- ja iltabileliput sekä kaikki muut oheistuotteet löydät kätevästi Tahkofest sivulta.


OSM-kisat järjestetään yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL), Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY), Savonia-Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan SAVOTTA ja Kuopion korkeakoululiikunta SYKETTÄ kanssa.