Puolimaraton

Opiskelijoiden puolimarathonin SM-kisat juostaan Helsinki City Runin yhteydessä 3.10.2020

Helsinki City Run (HCR) on Suomen ylivoimaisesti suurin puolimaraton, joka kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Vuonna 2020 maraton ja puolimaraton järjestetään Helsinki City Running Dayn yhteydessä 3.10.2020. Kisat ovat samalla opiskelijoiden Suomen mestaruus kilpailut.

OLL:n jäsenille -10% alennus Helsinki City Runille 2020!
Opiskelija-alennuksen saa vain OLL:n jäsenet näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia numeron haun yhteydessä OLL:n pisteeltä!

Tarkista tästä kuuluuko opiskelija- tai ylioppilaskuntasi OLL:n jäseneksi, jolloin olet oikeutettu alennukseen. https://oll.fi/oll/toimintaymparisto/olln-jasenet/


Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run juostaan 3.10.2020. Haasta opiskelukaverit mukaan kokemaan kansainvälisen suuren juoksutapahtuman unohtumaton tunnelma! Alennus normaalihintaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautumisajan päättymiseen asti. Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on neuvotellut opiskelijoille alennukset myös Helsinki City Running Dayn muihin tapahtumiin (3.10.2020) Helsinki City Runille, Helsinki City Marathonille, Helsinki City 5:lle ja Helsinki City Marathonviestiin.

 Huomaathan, että Opiskelijoiden Liikuntaliiton opiskelija-alennus ei koske toisen asteen opiskelijoita tai avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita.

Ilmoittaudu tapahtuman nettisivujen kautta ja hyödynnä ilmoittautumiskoodi maksusivulla. Ilmoita myös korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen ”YRITYS/SEURA/KORKEAKOULU”-kohtaan.

HELSINKI CITY RUN PUOLIMARATHON -10 %
KOODI: OLL2020

FIN: https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=4548&skipinfo=true&defaultdistance=2&vouchercode=OLL2020

Ilmoita myös korkeakoulusi ilmoittautumislomakkeen ”SEURA/YRITYS”-kohtaan ja arvioi tavoiteaikasi realistisesti ruuhkien välttämiseksi!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
www.helsinkirunningevents.fiJos sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä:

Markku Rantahalvari/OLL
makku.rantahalvari@oll.fi , +358 44 7800 217